Studiekeuzelab.nl

Creating interesting content for a young target audience about choosing the right studies.

studiekeuzelab

Prachtige, persoonlijke verhalen

Studiekeuzelab.nl is een platform dat gericht is op (aanstaande) studenten ter oriëntering op een studiekeuze en alles wat daarbij komt kijken. Tegenwoordig zijn er zo enorm veel studierichtingen om uit te kiezen dat het gemakkelijk is om door de bomen het bos niet te zien.

Ik werd in opdracht van Organisatie Groep Zuid gevraagd om interviews af te nemen met studenten. Stuk voor stuk prachtige, unieke verhalen die hopelijk inspiratie bieden voor leeftijdsgenoten.

Ik werkte al eerder in 2020 voor OGZ, op de Webwinkel Vakdagen. Dit soort duurzame, waardevolle samenwerkingen is waarom ik van het freelancebestaan geniet.

Interessante lezingen en inspirerende interviews

Enkele dagen voor het begin van de Winkel Vakdagen (29 en 30 januari 2020) werd ik benaderd door de organisatie van deze enorme e-commerce beurs, met de vraag of ik de komende dagen beschikbaar was om verslag te doen op het evenement in de Jaarbeurs in Utrecht.

Twee dagen lang proefde ik sfeer, woonde ik interessante lezingen bij en interviewde ik een zeer diverse groep sprekers. Uiteindelijk zijn er een achttal producties van mij online gepubliceerd. Dit was een prachtige, dynamische opdracht, waarvan ik zelf ook nog een hoop leerde.

‘Paul heeft verschillende projecten voor OGZ gedaan. Eerst voor de Webwinkel Vakdagen en later hebben we hem vanwege zijn goede werk teruggevraagd voor Studiekeuzelab. Het is voor hem geen probleem om te schakelen tussen verschillende doelgroepen. Door zijn flexibele werkhouding en zijn kwalitatief goede teksten die aansluiten bij de doelgroep onderscheidt Paul zich op meerdere vlakken. Daarnaast is het gewoon een fijne vent om mee te werken.’ –Boy Cornelissen, OGZ

Hieronder vind je een aantal artikelen die ik voor Studiekeuzelab.nl maakte. Wil je het goed kunnen lezen? Open het dan in een nieuw tabblad. 

Klant
Organisatie Groep Zuid (OGZ)

Service
Interviews afnemen en uitschrijven

Volgende case

Fontys Centrum voor Ondernemerschap

Do you have any questions or a project you would like to discuss?

geraedtsmedia@gmail.com